31 Ekim 2010 Pazar

Payetli Bluz & Dıy Taç Süslemesi

Ben düne göre  daha iyiyim, ama  gecem yine çok kötü geçti migren ağrım ve sabah 5 den sonra şiddetlenen  karın ağrısı yüzünden evi  tavaf ettim, Allah tan o saate kadar biraz uyumuştum.Gün boyu da biraz yattım biraz kalktım.Akşam yemek için eşim ve kızımla dışarı çıktık,çıkmışken bir süredir aklımda olan  silikon tabancasını aldım, birde taytlarımın üzerine giymek için önü payetli bir bluz aldım,eve gelince sizin için  hemen kombinledim resimledim:))



                                                      
                                                     Bluz: New Lion Collection

                                                     Penye tayt:Penti

                                                     Ayakkabı: İnci


Silikon makinemi deneme amaçlı bir taç süslemesi yaptım..Geçtiğimiz günlerde  hırkamı modifiye etmek için kullandığım bluzdan kalan kumaş parçalarının ve tüllerin bir kısmıyla (hala kalan parçalarda var )kendime süslü bir  taç yaptım...Gümüş rengi  tacın tamamını  ince tülle kapladım, üzeri için  buluzun yakasanı kesip içine ince tülden  koyup büzdürdüm ,üzerine  küçük bir gül yaptım ,altına yaptığım küçük parça kumaşla taca yapıştırdım..












 Aşağıda resmi görülen tacıda bir süre önce satın almıştım ( o zaman silikon makinem yoktu tabii ,yoksa satın almaz kendim yapardım ),yapımı çok kolay renkli keçelerden yapılmış, belki taç sever arkadaşlara model olur diye resmini koydum.

30 Ekim 2010 Cumartesi

Hastayım :(


Hastalığım dün akşam başıma yerleşen migren ağrısıyla başladı, ( ben bu migreni uzun senelerdir şiddetli bir şekilde çekerim,günlerce insanı servis dışı bırakır ) ,sabaha kadar süren mide ağrısı,uykusuzlukla devam etti ,şuansa nedendir bilinmez vücudumun her yeri ağrıyor,sabaha daha da  kötü kalkıcam gibi geliyor :(....Birde ben bu halimle bugün hasta ziyaretine gittim.

29 Ekim 2010 Cuma

28 Ekim 2010 Perşembe

Türkiye'de bir ilk: Asetonsuz çıkan oje!

Nail  Trick normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor, bu nedenle çıkartırken aseton ye da oje çıkarıcı gerektirmiyor.


 Su bazlı bu oje, hamilelere ve çocuklara zararsız. Evden çıkmadan 5 dakika önce, ofiste, arabada, seyahatte her yerde sürmek mümkün. Aseton taşıma derdi yok, pamuk yok, kokmuyor, bulaşmıyor, su bazlı olduğu için tırnaklarınıza nefes aldırıyor, sararma yapmıyor. Silme derdi olmadan bozulanı soyup yeniden sürmek, sürerken kenarlara bulaştığında tırnağın köşesiyle alıvermek o kadar pratik ki, sürüp soymak hiç dert olmuyor.

Kendi web sitesinde satış fiyatı:32.50 TL..



Anya Hidmarch çantaları artık Vakko'larda !

Kraliçe elizabeth tarafından ödüllendirilmiş ünlü çanta tasarımcısı Anya Hindmarch 3 Kasım 2010’da  Vakko’nun misafiri olarak İstanbul’da!






Şık, pratik ve espirili çanta tasarımlarıyla 20 yılı aşkın moda kariyerinde bir çok yenilik ve başarıya imza atan İngiliz Anya Hindmarch; bugün 7 kıtada toplam 54 mağazaya sahip. İngiliz modasına yaptığı katkılardan dolayı 2009 yılında Anya Hindmarch, "Member of the Order of the British Empire" olarak ödüllendirildi.







Çanta koleksiyonu nun yanı sıra ayakkabı ve yeni kürk koleksiyonunu Türkiye’de sadece Vakko’larda bulabilirsiniz.






Bir Bluz 3 papuç

Bugün kurstan sonra arkadaşlarla sözleştik ,Avm de cinebonus ta buluştuk.Arkadaşlarım çocuklarını sinemaya sokucaklardı kendileri girmiyceklerdi ama çocukların ısrarlarıyla onlar da kendilerini filimde buldular, benim kızım küçük olduğu için biz filme girmedik, eeee ne yapalım bizde ana kız sıkıldık oyuncak satan mağazaları dolaştık,yemeğimizi yedik, gezdik dolaştık : )
                           
                           Geçen haftalarda sosyete pazarından 3 tl ye  aldığım kırmızı bluzumu  bugün ilk defa giydim. Bluzu iyikide almışım giyince dahada bi hoşuma gitti,kollardaki büzgülü kısmı çok hoş . Bugünki kombinimle evde 2 ayrı farklı papuçla (hem siyah  bootilerle  hemde gümüş babetimle) bir kaç poz resim çektim ,bir kaç pozda dışarda püsküllü botlarımla resim çekindim bloğum için.











Bluz: Sosyete pazarı

   Bermuda şort:  Mudo Collectıon

Gümüş babet: LC

Püsküllü çizme: 2 sezon önce almıştım

Booti: Yeşil kundura

   Çorap:Penti

Oje: flormar

27 Ekim 2010 Çarşamba

Benim Dantel Kombinlerim

Bir önceki  Dantel postu nu  hazırlarken bir anda aklıma geldi(kafamda bir lamba yandı hi hi) bende evdeki dantel kombinlerimi sizin için 2 dk da giydim  çıkardım  ve sizler için yine kendi kendime resimledim ,akşam çektiğim için resimler umarım kötü çıkmamıştır. Aslında daha güzel kombinlerde olabilirdi ama  kızım uyanmadan  2 dk da anca bu kadar oldu,farklı kombinlerimi ilerleyen günlerde yine sizlerle paylaşıcam,bunları umarım beğenirsiniz.






                              Bluz: Polin(tamamen ithal kumaşla üretilmiş)

Kot tayt: Sosyete pazarı

Güllü jarse tayt:Picesse(sosyete pazarı)

Ayakkabı:  Elle

Kemer: Esmer bujiteri
                        






Bluz: Plaka

İp askılı atlet: Plaka

Kot tayt: Sosyete pazarı

Ayakkabı: Elle






Bluz: Koton

Saten pantolon: Batik

Ayakkabı: Erıca Pablo

Dantel Şıklığı

       Ben tam bir dantel kıyafet severim,son zamanlarda da  zaten bütün mağazalarda da  dantel kıyafetleri bulmak mümkün.Benim  elbisemde bluzumda,taytımda,ayakkabımda,pantolonumda ,tokamda,vs, dantel kumaş olabilir çünkü gerçekten çok seviyorum....Dolabımda da vazgeçilmezlerim ayakkabım,dantel bluzlarım  ,tokalarım,taçlarımda vardır...Seçtiklerimden 3.sıradaki mavi tüllü elbiseye ben bayıldım  çok güzel,  ya sizce???















Bence hepside birbirinden şık ve güzel...

26 Ekim 2010 Salı

Balon Elbise

       Ben  bugün yine gezmelerdeydim,arkadaş toplantısına gittim.Toplantıda bugün herkes manken gibiydi birbirinden şık 10 bayan:)) ,bende giderken geçen haftalarda indirimden aldığım balon elbisemi giydim,artık kısa elbiselerimi rahat rahat giyip dışarlara çıkabilirim çünkü altına kalın parlak çoraplarımı  giyme mevsimi geldi:)))...Aslında  arkadaşım çok güzel resimler çekmişti sizler için  ama ben teknoloji özürlü onları yanlışlıkla sildim,yine sizler için kendi kendime resim çektim kusura bakmayın artık.:((



Elbise: Nominal

Çorap: Penti

Ayakkabı:Elle

25 Ekim 2010 Pazartesi

Beşiktaşım : (

 Takımım Beşiktaşım yaşadığım yere geliyor ben gitmezmiyim ,cimbomlu olan eşime söyledim hemen biletlerimizi ayarladık maça gittik ,ama sonuç hüsran :(  90+1 de gol yedik,sinir oldum yaa...Ama beşiktaşımın öyle güzel bir taraftarı varki bir kere daha hayran oldum 400-500 taraftar maçın başlamasından sonuna kadar çok güzel tezahuratlar yaptılar  takımların yanında oldular helal olsun valla,beşiktaş taraftarı söyledi koca saha dinledi..



                Eşofman: Beşiktaş store
Tshirt: Adidas
   Ayakkabı: Polo

23 Ekim 2010 Cumartesi

Lades kazancı Leoparlı çantam:)

         Geçen hafta eşimle ladese tutuştuk:)Kazanan ne isterse onu istiycekti karşı taraftan ,ben kazandımmm (heyo heyo) ,ve geçen hafta beğenip alsammı almasammı diye düşündüğüm çantayı istedim eşimden...Bugün mutfakta o kadar uğraştıktan sonra akşam üstü eşim bizi  dolaşmaya çıkardı  ve Lades hediyemi aldık.:))Ben ilk gördüğümde çok beğenmiştim çantayı. BYT mağazasından  DSN Shoes&bags marka fiyatı 110 TL..bakalım sizde beğenicekmisiniz çantamı?