12 Ekim 2010 Salı

Koton 2010-2011 sonbahar kış sezonu

Bugün benim en çok sevdiğim bir marka hakkında post hazırlamak istedim. AVM merkezine gittiğim zaman ilk gittiğim adres koton mağazasıdır,.Dolabımdaki elbise ,ceket etek takımlarım, bluzlarım genelde KOTON markasına aittir.Bu sezon ürünlerinede tek kelime ile bayıldım..

Kotonun bu sezon kış modasında tütün,kestane,toprak,sütlü kahve renkleri hakim..Tüvit ceketler,7o liyılların deve tüyü boğazlı kazakları,yüksek belli paçaya doğru açılan 70 lerin bol paça pantolonları,leopar ve yılan desenli kıyafetler çantalar,kloş diz altı etekler,belden bağlamalı paltolar en dikkat çekici parçalarından.Ayrıca triko hırka,kazak,twinstler de çok çeşitli..Aksessuar ları,çanta ,şapka,ince kemerlerinide söylemeden geçemiycem..

Aslında koton koleksiyonu için bir post yayınlamak az geldi bana:)) ,gerçekten daha bahsedilicek o kadar güzel ürünleri varki belki gelecek günlerde gömlek ,eşarp yaka dökümlü bluzlar,incecik hırka ve bluz takımlarından bahsetmek için karşınıza başka bir post yazısıyla çıkabilirim:)









<script type="text/javascript" src="http://widgets.amung.us/tab.js"></script><script type="text/javascript">WAU_tab('cq8wm5lkm1sf', 'left-middle')</script>



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkürler.