24 Ocak 2011 Pazartesi

Hediyelerim Geldi



Birkaç gündür bloğuma post yazamıyorum.Babacım yanımda baba kız geziyoruz.Dün sinemaya gittik,bugünde çarşıpazar gezdikde gezdik,birlikte bol bol mağaza  gezdik.Ama ben niyeyse hiç birşey almadan geldim.Babama alışveriş yaptık.Ben niyeyse sezonda alışveriş yapıyorum ama indirimlerde pek alışveriş yapamıyorum.

 Bu arada dikiş dikmeyi özlemişim bir hevesle makinemin başına oturdum bir iki diktim makinenin bozulacağı tuttu,moralim bozuldu. Bugün makinemi tamire götürdük,umarım en kısa zamanda yapılır.

Sizlerle cici hediyelerimi paylaşmak istedim.Aslında hediyelerim cuma günü geldi ama anca post yazabildim.Sevgili http://fashionhousebyzeto.blogspot.com/ bloğunun tatlı sahibi zeyneb'in düzenlediği çekilişte kendi elleriyle yaptığı kokulu snoodlardan kazanmıştım.Zetocum bana snoodla birlikte yine kendi elleriyle yaptığı papyon kolyelerden göndermiş.Ben cicilerime bayıldım,çok teşekkürler zetocum.Ellerine emeğine sağlık canım.

3 yorum:

  1. Canım kusura bakma geç oldu bu hediyeler ama anca yetiştirebildim.Anlayışın için sağol tatlım.Güzel günlerde kullan:)

    YanıtlaSil
  2. Fiyonku görünce hemen anladım Zeto'dan geldiğini:)

    YanıtlaSil
  3. Zetocum niye geç olsun,ellerine emeğine sağlık.Çok teşekkürler canım.:)

    İnanırsakolurbence, evet zetocuğun ellerinden çıktı canım:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler.