12 Haziran 2012 Salı

Desenli Füme Elbise





Merhabalar,tembel bloggerınız geri döndü.Niye bu kadar ara verdiğime gelicek olursak düzenli takipçilerim iyi bilirler resim çekip yükleyemiyordum.Şimdi bu sorunu çözdüm artık resimleri iphone çekip yükliycem bloğuma.:)

Umarım hepiniz iyisinizdir.Ben iyiyim çok şükür ,geziyor vakit buldukça ders çalışmaya çalışiyorum.Bu aralar tek yapmadığım şey dikiş dikmek.Ders çalışmak istediğim için dikiş makinemi ortada tutmuyorum.Şu an kolide. :(Siparişlerde geliyor ama almıyorum çünkü ay sonuna doğru memelekete tatile gitmeyi düşünüyorum.Memlekete gitmeden önce dikmem gereken şeyler var onlarıda tamamlayıp güzel bir tatil yapmak istiyorum.
Bu elbisemi dikeli 1.5 ay oldu.Kumaşı memleketten  geçen  yaz ablamla gittiğimiz bir pazardan 2 tl'ye almıştım.O zaman ne yapıcağıma dair bir fikrim yoktu.Bir arkadaşımın ev  gezmesine gitmeden önce kendime yeni bir elbise  dikmeye karar verdim ve elbisemi 2 saatte diktim giydim.Kumaşta desenler etek ucunda.Ben kolllarını da kumaşın desenli kısmından yaptım.Elbisemi  arkadaşıma giderken lacivert opak çorap,rugan lacivert ayakkabı ve kırmızı küpelerimle kombinlediydim.Elbisemi bir dahaki giydiğimde üstümdede resimliycem inşallah.Sonuç benim çok hoşuma gitti peki siz nasıl buldunuz elbisemi fikirlerinizi bekliyorum.Sevgiyle kalın...

4 yorum:

  1. Çok güzel olmuş canım,özellikle deseni etek ucu ve kollarda olunca hazır gibi olmuş,iyi günlerde giy,ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Aktuelmoda çok teşekkür ederim.Bende sonuçtan çok memnun kaldım.:)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel olmuşş iki saatte nasıl diktiniz harika bir yetenek ellerinze sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Boşnak Kızı,güzel yorumunuz için çok teşekkürler.:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler.