5 Eylül 2011 Pazartesi

Benimde Artık Bir Mim'im Varrr:)


Bu aralar yine bloğuma uğrayamıyorum,malesef:(...Ramazan telaşı, bayram,düğünler derken sürekli bir koşuşturma şeklinde geçiyor günlerimiz.

Gelelim bugünki konumuza beni  HAYATA DAİR HERŞEY bloğunun sahibi sevgili Yelda beni mimlemişşş:))Bu benim ilk mimimmmm,teşekkürler yeldacım,:)Bana hangi Şirin olduğumu soruyor?Benim en sevdiğim çizgi filim kesinlikle Şirinlerdir o kadar mutlu olurdum ki şirinleri izlerken.Geçenlerde kızıma ciciler almak  için bir çocuk mağazasına girdiğimde Şirinlerin  resimleri olan  cicileri görünce bayıldım ama kızıma uyan yaşı olmayınca alamadık.Hatta 13-14 yaşıda gelirse kesinlikle kendimede o Şirinli cicilerden alıcam.:P..Bu aralar sinemada filmi oynuyormuş gidemedim:(

Bakalım ben hangi Şirinim?

TERZİ ŞİRİN:Öncelikle terzi şirinim ben.:)Terzi Şirin, köydeki bütün kıyafetleri yapan Şirindir. Sıklıkla bir iğneyle ya da boynunda asılı bir mezurayla görülür.

ŞİRİNE:Ben şirine olmayı çok isterdim ama saçlarım sarı değil:PAma ara ara  röfle sayesinde yapay sarışın oluyorum.Şirine, Şirin Köyü'ndeki üç kızdan biri ve en eskisidir. Şirine, yüksek topuklu ayakkabılar ile etekli elbise giyer ve saçları sarı, kirpikleri uzundur. Olaylar karşısında diğer Şirinlerden daha hassastır. Pek çok Şirin, Şirine'ye aşık olmuştur. Şirine, aslında Gargamel tarafından Şirinleri yok etmek için yaratılmıştır. Şirin Baba bir büyü yaparak Şirine'nin iyi bir Şirin olmasını sağlar. Büyünün etkisiyle Şirine sarışın olur.


HUYSUZ ŞİRİN: Bir arkadaşım bana üniversite döneminde  huysuz şirin diyordu.O dönemler galiba herşeyden nefret ediyor modundaydım.Tabiii artık o halde değilim:P...Huysuz şirin,Şirin Köyü'nün asosyal Şirinidir. Genellikle "...dan nefret ediyorum" tarzında cümleler kurar. Yüzünde genelde uykulu ve mutsuz bir görünüm vardır.





Bende bu güzel Şirinler Mimini kesinlikle önce Gizeme,ben onu Şirineye benzetiyorum, Şirine diyorum.Ve severek bloglarınıı takip ettiğim arkadaşlarıma gönderiyorum.Sevgiyle kalın...






4 yorum:

  1. canım teşekkür ederim çok eğlenceli görünüyor hemen yanıtlayacağım:)

    YanıtlaSil
  2. Güneşçim rica ederim.Bekliyorum sen hangi şirinsin bakalım:)

    YanıtlaSil
  3. yaaa canımsın benimmm sensin asıl şirine yaa:)çok çok teşekkür ederim tatlımmm öpüyorum seni kocaman

    YanıtlaSil
  4. Gizemcim bence sen kesinlikle Şirinesin:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler.