5 Kasım 2010 Cuma

Newyork'ta Beş Minare & Dıy Ayakkabı Modifiye

Uzun süredir sinemaya gitmezdim, en son galiba Recep İvedik 2 filmine gitmiştik:) Akşam eşimle bugün vizyona giren Newyorkta Beş Minare filmine gittik.Salonlar full ..Ben Mahsun Kırmızıgülün şarkıcılığına beğenmezdim ama filimlerini beğeniyorum(diğer iki filminide beğenmiştim).Filmin başı bayağ bir aksiyonlu ve ekşınlıydı uzun süre sinemaya gitmeyince ses ilk zamanlarda beni biraz ürküttü,gerildim . Ama filmin geneli bence güzeldi,(eşim ne kadar beğenmesede)ben beğendim filmi ,izlemeyi düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.




Ben ayakkabı hastayımdır ev ayakkabısınıda çok severim, bir kahve içmeye giderken bile çantamda  kıyafetime uygun muhakkak ayakkabı götürürüm,Ve çok fazla ev ayakkabım vardır(Onları dışarda giymeye hiç kıyamam).Bu ev babetlerim iyice eskimişti ama atmayada kıyamadım nasıl olduysa ve ne şekilde yenileyebilirim diye bir süredir düşünüyordum.
En sonunda tez canlılığıma yenilip dün akşam iki  kat siyah ayakkabı boyasıyla boyadım,kurumaya bıraktım.



 

Süsleme içinde pek malzemem yoktu,neyle renk katarım derken aklıma kırmızı ojem geldi, bende akşam sinemaya gitmeden önceden elime aldığım kırmızı ojeyle önce sadece tokalarını boyadım,






Dayanamadım kenarında ince deri şerit vardı o kısmınıda boyadım:))



Eeee ortasına birde kalp yapıyım dedim,sonra baktım diğer bölümlerde çok boş kaldı hızımı alamadım oralarınada küçük puantiyeler yaptım,ve balkona kurmaya bıraktım yarın birkaç rütuş daha yaparım artık.


Son hali bu ayakkabılarımın sizce nasıl olmuş papuçlarım ??


Dolabımda 2-3 tanede daha süslememi bekleyen sade topuklu papuçlarım var yakında onlarıda elime alıcam:)


<script type="text/javascript" src="http://widgets.amung.us/tab.js"></script><script type="text/javascript">WAU_tab('dzt8xtk71aoj', 'left-middle')</script>

2 yorum:

  1. Canım çok güzel bir modifiye olmuş ellerine sağlık renk gelmiş ayakkabıya:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim zeynepcim,fazlaca renk geldi galiba:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler.