20 Ocak 2011 Perşembe

Emektar Dikiş Makineme Kavuştum



Dikiş makinemi ben liseye giderken babacım almıştı.Kız meslek lisesinde birde giyim bölümünde okuyunca dikiş makinasız olmaz tabii.Bende iyi bir dikiş makinesi istediğimi söylemiştim.O zamanlar Paff markasının çantalı modelleri  yeni çıkmıştı.Canım babamda ben paff dikiş makinesi istiyorum diye tutturunca gitmiş bana süpriz olsun diye (Bindallı paff) bu makineyi almış.Ne bilsin modellerini babacım,zaten benim istediğim markada bizim oralarda satılmıyordu.

   Evlenirken annemin bütün ısrarlarını dinlemeyip makinemi getirmemiştim.Makinem kasalı modellerden bende evimde  kalabalık eşya istemem diye tutturmuştum.Birde dikişten bıkmıştım artık.Ama bu kış niyeyse makineme çok ihtiyaç duydum,her seferinde kendi aracımızla memlekete gider yinede getirmezdim makinemi.Bu kış yanıma gelen bütün eşe dosta  gelirken  makinemi getirin diye söyledim durdum..Salı günü babam yanıma geldi gelirken makinemide getirmiş çokkkk sevindim.Kasası olmadığı için masa üstünde kullanmaya devam edicem.Makinem senelerdir kullanılmazdı,en son çeyiz hazırlıklarımda kullanmıştım.
                 Bakalım neler dikicem emektar makinemle.En kısa zamanda makinemin başına geçicem,özlemişim dikiş dikmeyi.

5 yorum:

  1. Songülcüğüm bu makinenin bende de anısı çok. Annemin makinesi bundandı. Ne çok dikiş dikerdi. Arada fırsat bulup ben de bebeklerime bu makinede kıyafet dikerdim. Tekrar ilham perilerin geldiğine göre merakla bekliyorum yapacağın güzellikleri.
    Sevgiler,
    Esra

    YanıtlaSil
  2. Esracığım teşekkürler canım:)
    Valla ilham perilerim geldi de umarım geri gitmezler.Çok özlemişim makinemi:)

    YanıtlaSil
  3. ben de bir tane istiyorum, şöyle tıngır mıngır birşeyler dikeyim kendi kendime bir şeyler tasarlayayım =)
    Bu arada senin de yapacağın güzel cicileri bekliyor olacağım =)

    YanıtlaSil
  4. imrendim :) yaratıcılık ne güzel bi şey.. benim annem de kız meslek dikiş mezunu artık dikmiyor onda da pfaff var alıp küçüklüğüme götürdün beni :)

    YanıtlaSil
  5. Mekila, teşekkürler canım.En kısa zamanda sende bir tane dikiş makinesi al canım.

    Nezihe,teşekkürler:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler.