8 Temmuz 2012 Pazar

Acımız Büyük

En son yazdığım postta size tatile gidiceğimi yazmıştım,  gittimde ayın 27' si çarşamba akşamı 11 saatlik yolculuktan sonra  memlekette ailemin yanındaydım.Takii  cumartesi sabahına kadar.Sabah   telefonum sesine uyandım arayan eşimdi , eşimin o saatte araması hiç hayır değildi.Ve acı haber geldi kayınpederimi kaybetmiştik.Evde uyurken kalbi durmuş,hemen  ambulans gelmiş ama yapıcak birşey olmadığını söylemişler.Eşimin ailesinde kalp hastalığı çok fazla.Kayınpederim 63 yaşındaydı  onikisene önce bypass ameliyatı geçirmişti.Geçen senede yarı felç gelmişti ama düzelmişti.Bizi terminale uğurlamaya gelmişti bir akşam öncesi bizdeydi gayet iyiydi.Haberi alır almaz annem,babam yola çıktık.Biz cenazeye yetişemedik.Malesef eşimin zor anlarında yanında olamadığım için çok üzgünüm.Gece yarısı ancak burda olduk.O günden beri sabah erkenden kalkıp  kayınvalideme gidiyorum gece yatmaya geliyoruz.Bugün evimdeyim 2-3 saat dinlenip kayınvalideme gidicem.Çok yorucu ve üzücü bir haftaydı.Malesef tatil diye çıktığımız yoldan üç gün sonra çok  acı bir haberle evimize döndük.:(

14 yorum:

  1. Sanal günlük,teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Başınız sağolsun,sabır diliyorum

    YanıtlaSil
  3. başınız sağ olsun... mekanı cennet olsun...

    YanıtlaSil
  4. başınız sağolsun cnm,çok üzücü:(

    YanıtlaSil
  5. Başınız sağolsun, Allah sevenlerine sabır versin. Kaç yaşında olursa olsun ölüm her zaman üzücüdür ve ne yazık ki hayatın tek gerçeği. Umarım mekanı cennet olur, dualarımızla yüzünü diğer tarafta güldürürüz.

    YanıtlaSil
  6. Başınız sağolsun, Allah sevenlerine sabır versin. Kaç yaşında olursa olsun ölüm her zaman üzücüdür ve ne yazık ki hayatın tek gerçeği. Umarım mekanı cennet olur, dualarımızla yüzünü diğer tarafta güldürürüz.

    YanıtlaSil
  7. Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, sizlere de sabırlar versin..

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Allah razı olsun sizlerden.

    YanıtlaSil
  9. Başınız sağolsun Allah mekanını cennet eylesin
    =(

    YanıtlaSil
  10. yeni görüyorum yazını, başınız sağolsun. Allah kalanlara sabır versin :((

    YanıtlaSil
  11. Mekila çok teşekkürler.

    Mihrican çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  12. Basiniz saolsun canim. Allah sizlere sabir versin. :(

    YanıtlaSil
  13. Eylemcim çok teşekkürler canım.:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler.