23 Mart 2012 Cuma

Mavi Elbise






Bu elbisede yaz sonu diktiklerimden.Kumaş parlak likralı  bir kumaş, metresi 1 tl .Kumaşın cinsini çok sevdim aynı kumaşın kahvereginide aldım.Kahverengindende bir elbise diktim ilerleyen günlerde onuda paylaşıcam.Bu kumaşın aynı renginden  iki arkadaşımada kare yaka  tunik diktim onlarında yakalarını mavi taşlarla  işledim. O ara resim yükleyemediğim için resimlerini çekmemişimAslında kendime diktiklerimde ben pek taşlı,boncuklu şeyleri kullanmam ama arkadaşlarıma diktiklerim çok hoşuma gidince kendi elbisemede taşlar diktim.Aynı kumaştan bir elbise daha dikicem siparişlerimin arasında.Elbisemin modeli yine bana ait pratik kesim ,dikim.Elbise şazimente pek yakışmadı galiba çünkü şaziment benden kilolu.
Sizlerinde değerli fikirlerinizi bekliyorum elbisem nasıl olmuş??

6 yorum:

  1. renk ve model çok hoş. eline sağlık :) hele böyle kalıpsız pratik dikilince bayılıyorum ben. Allah o yetenekten bana da nasip etsin :))))

    YanıtlaSil
  2. tambir yaz rengi.altına da beyaz babet giydinmi.bulutlar kadar güzel olursun eminim.çok şık eline sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Mihrican çok teşekkürler canım.Eminim o yetenek sendede mevcut.

    YanıtlaSil
  4. Ahlamdan çok teşekkürler canım ne güzel bir yorum bu:)

    YanıtlaSil
  5. Süper bir renk gerçekten sen bu dikiş olayına alıştın.:)Tebrik ederim,hızlı bir şekilde ilerliyorsun.:)Devamını bekliyoruz!! :)

    YanıtlaSil
  6. Meliscim çok teşekkürler.Artık dikiş dikmeden günüm geçmez oldu.Senelerdir evde boşuna boş oturmuşum şimdi ona yanıyorum.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler.