23 Haziran 2011 Perşembe

Küçük Presesime Diktiğim Elbiseler


Merhabalar,
Ben her dikiş dikdiğimde kızım annecim banada elbise dikermisn,gelinlik dikermisin  diye söyleniyor.Bende kendime ciciler dikmekten kuzuma bir türlü sıra gelemiyordu. Bende pazartesi günü oturdum 3' nü bir anda pratik şekilde kestim ve dikiverdim.

Somon rengi elbisenin kumaşı benim kendime diktiğim elbisemden  çok az kalan kumaştan.Evde tamda  o renkte süslemeler için bulundurduğum  kristal tülde vardı onuda 2 kat olarak elbisenin  etek kısmına kullandım.Yandan fermuarlı ,astarlı ve askılı yaptım elbiseyi.


Bu yeşil elbisenin kumaşını 1 tlye almıştım.Kumaş minik pütükareli.Bu elbiseyide arkadan fermuarlı,kolsuz ve 3 kat fırfırlı diktim.Kuzumun yeşil gözleriyle pek uyumlu oldu elbisesi.Maşallah diyelim..


Bu elbisenin kumaşını da yine 1 tl ye almıştım.Tam yazlık bir elbise oldu.Fiyoklu şeyleri çok sevdiği için iki  elbisesine de fiyonk kondurdum.Bu kumaşın artanından kuzuma bir tane de belden lastikli etek ve saç bandı diktim..Ama evde lastiğim kalmadığı  için tamamlayıp resimleyemedim.

Kuzuma elbiseleri çok yakıştı sağlıkla giysin inşallah.Siz nasıl buldunuz prensesimin elbiselerini?




6 yorum:

  1. Ellerine sağlık annesi harika şeyler dikmişsin ama güzeller güzeli kızın da bu elbiselere hayat vermiş :) Güzel günlerde giysin...

    YanıtlaSil
  2. Did,çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. maşallah maşallah maşallah....41 kere maşallah diyeyim önce,elbiselerin hepsi de bir harika bayıldım, kızının modelliği de çok şirin, annesini örnek alıyor anlaşılan =) yalnız 2. elbiseye ayrı bir bayıldım çok hoş olmuş ellerine sağlık canım =)

    YanıtlaSil
  4. Mekila çok teşekkürler canım:)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi birbirinden güzel olmuş,ellerinize sağlık.Güle güle giysin prenses.

    YanıtlaSil
  6. Sevtap çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler.