28 Şubat 2011 Pazartesi

Kendime Şifon Gömlek Diktim & Pratik Gömlek Dikimi









Dün dışarı çıkmayınca sıkıntıdan  yine dikiş dikme isteğim kabardı ama ortada kumaşta yok.Aklıma bir önceki yazımda bahsettiğim bonelerin süslemelerini yapmak için aldığım şifon kumaş geldi. . 1 TL  ye almıştım şaka gibi.1 mt. şifon kumaş. Öyle kumaş çiftten falan değil azıcık da  bir şey..Eeee bu kumaştan dan ne yapılır derken gömlek dikmeye karar verdim,hep elbise dikecek değilim ya.:P Zaten bu aralar gözüm hep şifon gömleklerdeydi.

Gömleği yine pratik bir şekilde dikmeye karar verdim. Kalıp falan çıkarmadıım.Kumaşı serdim yere evdeki gömleklerimden birini de kumaşın üstüne koydum ,sabunla etrafından çizdim..Tabii modelini bayağ bir değiştirdim.Yine teğel falan yapmadan diki verdim..Yaka ve kol ağızlarına fırfır yaptım.Gömleğin boyunu özellikle uzun kestim ve etek uçlarının biraz üst kısmına makine lastiği kullandım ki dökümlü olsun diye..Ortaya bu sonuç çıktı.Üstümde çok şık durdu.Ben çokkk beğendim şifon gömleğimi.1 tl ye  şık şifon gömleğim oldu.

Üstümde  iyi resimleyemedim en kısa zamanda şık bir kombin yapıp sizlerle paylaşıcam ...Peki sizce nasıl olmuş şifon gömleğim???

6 yorum:

  1. çok güzel olmuş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. canım ellerine sağlık!!!!!

    YanıtlaSil
  3. Gök,teşekkürler:)

    Melis teşekkürler canım:)

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık çok güzel olmuş ve rengide çok güzel..güle güle giyin :))

    YanıtlaSil
  5. :O

    Ellerine sağlık harika gözüküyor yaaa ben de dikiş dikmek istiyorumm

    puffff

    böyle yaptıklarınızı gördükçe ben bu iş yerinden iyice soğuyorum ya :(

    YanıtlaSil
  6. Siyah süt çok teşekkürler.:)

    Kitap cadısı,çok teşekkürler.:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler.