26 Ocak 2013 Cumartesi

Siyah Pelerin & Dantel Elbise

Merhabalar sevgili takipçilerim nasılsınız inşallah herkesler iyidir.Ben bu aralar yine çok yoğun geçiriyorum günleri, siparişler çok zamanımı alıyor.Bol bol pelerin dikiyorum.Gri ve lacivert renkli pelerinler en çok diktiklerimden.Çoğu diktiğimi kıyafetleri resimlemeden kargoluyorum sonrada tüh resmini çekseydim diye hayıflanıyorum.Bunlarda son diktiklerimden iki parça.


Siyah pelerin sizlerle paylaştığım camel rengi pelerinin bu sefer siyahını  ve daha süslünü çalıştım.Kol çevresindeki süsleme fikri  müşterime ait iyikide yapmışız çokta şık oldu.Pelerine farklı bir hava kattı.


.


Siyah dantel elbiseyi kendime diktim.Uzun süredir kendime birşey dikemiyordum.Bu dantel kumaşda 1 senedir dikilmeyi bekliyordu.Gezme gününden bir gün önce akşam iki saat oturulur dikilir ertesi güne giyilir ev gezmesine gidilir.:)Elbisem çok güzel oldu inşallah bir gün üstümdede resimler yayınlarım.

6 yorum:

  1. Ikisi de ciok guzel olmus, eline saglik. Elbise Burda'dansa model numarasi ve tarihini verebilir misin? Cok guzel bir model, degerlendirmek isterim.
    Sevgiler,
    Esra

    YanıtlaSil
  2. ikisi de çok şık :))

    YanıtlaSil
  3. cok hos dantel elbiseniz

    YanıtlaSil
  4. Esra teşekkür ederim.Ben dikişlerimde kalıp kullanmıyorum pratik kesip dikiyorum.Bir tişörtünü üst beden olarak kullanabilirsin.Etek kısmınıda uzun bir dikdörtgen parça şeklinde kesip büzebilirsin.Ben elbisede fermuar çalışmadım.Elbisenin üst kısmını astarsız, etek kısmını astarlı çalıştım.Eminim sen daha güzelini dkersin sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Antigone çok teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
  6. Huzur moda çok teşekkürler.:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler.