26 Şubat 2012 Pazar

Çizgili Elbise&Terzi Mankeni Şaziment



Şaziment'in ayağında bir sorun var ,resimler yamuk çıkmış.

Selam arkadaşlar.....

Artık resim yükleme sorununu çözdüm sayılır.Eşim dün yeni bir pc aldı bana umarım uzun ömürlü olur.Birde kendime iyi bir fotoğraf makinası alabilirsem deymeyin keyfime.Aslında diktiklerimi kendi üstümde resimleye bilirsem daha iyi olucak.Ama resim çektirecek kimseyi bulamıyorum.Bugünlük şazimentle idare edin.,Size ailemize iki ay önce katılan Şazimenti gururla sunarım.Şimdilik sadece poz verme işine yaradı..:)

Bu elbiseyi yaz sonu dikmiştim bloğumda paylaştımmı ,paylaşmadımmı tam hatırlamıyorum.?Bu kumaşı yazın memlekete gittiğimde pazardan parça kumaşların arasından 1 tl'ye  almıştım.Kumaş 2 metreydi.Dikerken bu saten kumaş beni sinir ettiydi, makinem tekleyip durmuştu.Bu kumaştan birde arkadaşıma kolsuz uzun,tek omuzunda siyah fiyonk detaylı,kemerli güzel bir tunik diktim.Elbiseyi kemerlide kemersizde kullandım.Bu siyah saten kemeri ilerleyen günlerde paylaşıcağım pembe elbisem için dikmiştim.Elbisemi her zamanki gibi kalıpsız kestim diktim.Pratik elbise dikimiyle ilgili bir çok soru geldi izleyicilerimden bende ilerleyen günlerde bloğumda  pratik elbise dikimini anlattığım  bir post yazıcam. ...Elbisemin maliyeti sadece 1 tl.:)

Sizce elbisemi  kemerli mi,kemersiz mi kullanmalıyım.?Güzel fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

9 yorum:

  1. bence kemerli çok hoş duruyor iyi günlerde kullanın ayrıca pratik elbise dikimi postunuzu da bekliyeceğim iyi akşamlar nurten

    YanıtlaSil
  2. Nurten çok teşekkürler.İnşallah en kısa zamanda hazırlıycağım postu.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık çok güzel olmuş.bence kemerli kullanınca daha şık oluyor gibi...ben de bloguma beklerim sevgiler...
    http://capriceline.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Capricceline çok teşekkürler.Bloğunuz izlediğim bloglardan,takipteyim:)

    YanıtlaSil
  5. bence kemerli çok şık olmuş modelinden bende yapayım çok beğendim eline sağlık kabanın da çok şık güle güle giy..banada beklerim..

    YanıtlaSil
  6. yine terzi yamağı songül den inciler:))yanlış hatırlamıyosam kuması yazın burda almıştın.sade ve güzel güle güle giy ablacım..

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler canım.Demek terzi yamağı.:)Evet kumaş oraların pazarından:))

    YanıtlaSil
  8. Ahlamdan çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  9. kesınlıkle kemerlı dıyorum :) nasıl bır maharettır boyle bu ış.. ben yenı meraklandım.. ama ınanın gecelerı bıle sureklı aklımda modeller kumaslar vs :) ama ben hıc dıkıs bılmıyorum :( kurs ıcın vaktım yok.. napmalı nasıl etmelı bılmıyorum..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkürler.